Warme Wintertaart

8
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng alle ingredienten voor het deeg (behalve de bloem) in een beslagkom totdat de suiker is opgelost. Sspatel daarna de bloem er doorheen en laat het geheel opstijven in de koelkast. Alle ingredienten voor de vulling worden met elkaar gemengd met een pollepel. Voor het beslag van de frangi paane klop je de boter luchtig door de basterdsuiker en voeg je de kaneel en amandelen toe. Voor het opbouwen van de taart smeer je een taartvorm in met boter en beleg je deze met vetvrij papier. Rol het deeg uit tot een ? cm dikte en leg het overlappend in de taartvorm. Snij het overtollige deeg van de rand weg en rol dat weer uit voor de bovenkant. bedek de deegbodem eerst met de frangi pane, daarna met de vulling en druk het overige deeg er bovenop. Smeer de bovenkant in met eidooier en bak de taart in ong 45 minuten op 175 C.

Warme Wintertaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wintertaart met gevulde champignons
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintertaart met gevulde champignons en uienconfituur
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse Wintertaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wintertaart
30-60 min -
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept