Stoofpeertjes

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren en doe ze samen met de tweedrank, rode wijn, kaneelstokje en 2 eetlepels suiker in de pan. Laat ze op een laag pitje ca. 2 uur garen en mooi rood worden. (Af en toe even keren) Zet de peertjes in een schaal en bind het kookvocht met 2 theelepels allesbinder. Serveer ze met een beetje saus erover.

Stoofpeertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept