Vissoep Met Asperges, Garnalen En Gerookte Paling

4
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een soeppan en bak hier in de ui zacht en glazig. Roer de bloem door de ui en bak deze, al roerend, een minuut. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe. Er ontstaat nu een lichtgebonden vissoep. Roer de aspersges, garnalen en stukjes paling door de soep. De soep mag nu niet meer koken. Als laatste het citroensap erdoor roeren. Schep de hete soep op diepe borden en strooi de dille erover.

Vissoep Met Asperges, Garnalen En Gerookte Paling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept