Gevuld Varkenslapje Met Kaas

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kaas halveren.Vlees invrijven met zout,peper en gemberpoeder. Op een helft plakje kaas leggen. Vlees dubbelklappen en met prikker vaststeken.Vlees door de bloem halen. In koekenpan boter verhitten. Vlees aan beide kanten in 5min. gaar en bruinbakken. Schaal voorverwarmen. Vlees op schaal leggen.Door het bakvet slagroom en mosterd roeren. Knoflook erboven uitpersen.Peterselie en selderij erboven fijnknippen.Op hoog vuur 5 min. koken. Vlees terugdoen in pan 2min. meeverwarmen. Vlees op schaal leggen en saus erover schenken.

Gevuld Varkenslapje Met Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept