Krentebrood Met Kaneel

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

>Vet de broodvorm in bedek die met bakpapier. Zeef de bloem , het zout , het bakpoeder en de kaneel boven een kom.Kneed de boter er met uw vingertoppen door tot het mengsel op broodkruim lijkt. >Roer hier de suiker de krenten en rozijnen , het sinaasappelrasp , de sinaasappelsap , de melk en de eieren doorheen en kneed dit snel goed door elkaar. >Doe het mengsel in de broodvorm , maak een kuiltje in het midden , zodat het gelijkmatiger zal rijzen. >Bak het brood 60-70 minuten in de oven. Als je er een metalen pin in steekt en deze er schoon uit komt dan is het brood klaar. >Laat het brood in de vorm afkoelen , leg ′m op een rooster.

Krentebrood Met Kaneel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Krentebrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Broodrecept
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept