Laat de plakjes bladerdeeg naast elkaar ontdooien. Maak in de lapjes, 1 1/2 cm vanuit de kant, vier sneden, do dt een kleiner vierkant ontstaat die nog op twee hoeken aan het buitenste vierkant vastzit. Vouw de buitenste repen (van 1 1/2 cm breedte) over het midden en druk ze vast op de rand van het kleine vierkant, zodat een bakje ontstaat met twee gedraaide punten. Bestrooi de bakjes met fijne tafelsuiker en bak ze in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en knapperig. Breek de pure chocolade in stukjes en smelt die au-bain-marie of in de magnetron. Bestijk de bodems van de afgekoelde taartbakjes met de zachte chocolade. Klop de slagroom stijf. Breek de witte chocolade in stukjes en smelt die ook au-bain-marie of in de magnetron. Laat de chocolade ca. 3 minuten afkoelen en spatel dan de slagroom luchtig door de chocolade.
Bladerdeegtartelettes Met Witte Chocolademousse is een recept van Smulweb.nl