Ananas In Butterscotchsaus Met Vanilleijs

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet het ijs circa 30 min. voor het servern van de diepvries in de koelkast. verhit de boter in een grote koekenpan en leg de ananasschijven in de pan. bestrooi ze met wat peper en poedersuiker en keer ze om. bestrooi ze opnieuw met poedersuiker en bak ze aan beide kanten tot ze beginnen te kleuren. verdeel de ananas over de borden en giet er de warme saus over en schep er een bolletje ijs bij.

Ananas In Butterscotchsaus Met Vanilleijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtorentjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken banaan met rum
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept