Smelt de margarine in een koekenpan en braad hierin de kipfilet even aan. Giet er wat water bij en laat het in ongeveer 20 minuten zonder zout gaar worden. Laat het hierna uitlekken en afkoelen in een vergiet. Was de struikjes witlof goed en snijd ze dan doormidden. Haal het midden van de witlofstruikjes eruit zodat U de losse blaadjes overhoudt. Laat ze hierna goed uitlekken. Schil de sinaasappel en verwijder alle witte velletjes. Snijdt de sinaasappel in plakjes en haal de pitten eruit. Leg de witlofblaadjes in een cirkel op een bord en leg ze met de holle kant naar boven. Leg hierop iets meer naar het midden de sinaasappelschijven. Schil de peer en snijd deze in vieren. Haal hierna het klokhuis eruit en snijd de stukken in plakjes. Pers de citroen uit en sprenkel een beetje citroensap over de peerschijfjes. Snijdt de kipfilet in kleine stukjes en leg deze samen met de peerschijfjes op de sinaasappel. Klop de zure room stijf met de rest van het citroensap, de suiker en Uw gekozen likeur. De geklopte zure room doet u in een apart schaaltje en schenkt u pas aan tafel over de salade. Zo heeft u een heerlijke bloemvormige salade. Smakelijk!