Hertenbiefstuk Met Notenkorst

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op de grillstand. Hak de macademia-noten grof. Pel de sjalotten en snipper ze fijn. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de hertenbiefstukken op een hoog vuur in circa 5 minuten rondom aan en neem ze uit de pan. Bestrooi ze met zout en peper en houd de biefstukken warm onder aluminiumfolie. Verhit het braadvet opnieuw en fruit de sjalotten circa 2 minuten. Voeg de suiker toe en laat hem lichtbruin worden (karamelliseren). Schenk voorzichtig de wijn bij de karamel en laat de saus inkoken tot de helft. Druk de macademia-noten op de biefstukken, plaats ze midden in de oven en grilleer ze circa 2 minuten. Was de bosuien en snijd ze in reepjes. Verdeel de bosuien over de hertenbiefstukken en schep de saus eromheen.

Hertenbiefstuk Met Notenkorst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kiphaasjes met notenkorst, sperziebonen en aardappel
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei met amandelkorst en beurre blanc
45 min-
Bekijk recept
Kipfingers met notenkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kaas in een notenkorst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept