Reuze Champignons

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet twee koekepannen op het vuur. Verdeel de resterende 4 lepels olie over de beide pannen. Leg in een pann de reuzechampignons met de gladde kant naar boven en laat ze op een middelhoog vuur ongeveer 5 minuten bakken. Keer ze om en laat ze nog 2 minuten bakken. Doe intussen in de andere pan de kerstomaatjes en laat ze regelmatig omschuddend 5 minuten bakken. Voeg de peterselie en de knoflook toe en laat nog 1 minuut meebakken. Voeg de balsamico azijn, de suiker en wat peper en zout toe, en laat nog 1 minuut bakken. Verdeel de geroosterde broodrondjes over 6 borden. Leg er de champignonhoeden op met de holle kant naar boven en vul de hoeden met de kerstomaatjes. Garner het geheel eventueel met eikebladsla. Serveer meteen.

Reuze Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knoflookscampi's
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
15 min Snack
Bekijk recept
Citroen knoflook pasta met garnalen
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mixed visgrill
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept