Zalmtimbaaltjes

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer het geheel glad met een staafmixer od keukenmachine of prak het met een vork tot een egaal mengsel. meng de kappertjes door het mengsel.Knijp de blaadjes gelatine goed uit en los ze op in 1 eetlepel kokend water.Roer dit door het zalmmengsel. Vul de timbaaltjes met het zalmmengsel en vouw eventueel uitstekende reepjes courgette en zalm over de vulling. Dek de timbaaltjes af met huishoudfolie en plaats ze minimaal 2 uur in de koelkast. Was de eikenbladsla en maak de sla droog. Scheur de grote bladen in stukken. Snijd de binnenste blaadjes en de kern in kleine reepjes. Was de basilicum en snijd deze ook in reepjes. Meng de sla en de basilicumreepjes met de rest van het limoensap, peper en zout.

Zalmtimbaaltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtimbaaltjes Met Dilleroomsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ei- Zalmtimbaaltjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalmtimbaal met avocado
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Timbaaltje van gerookte zalm met komkommer
20 - 30 min -
Bekijk recept

Zalmtimbaaltjes Met Dilleroomsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ei- Zalmtimbaaltjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalmtimbaal met avocado
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Timbaaltje van gerookte zalm met komkommer
20 - 30 min -
Bekijk recept