Zalm Op Bladerdeeg

2
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Besmeer de plakken bladerdeeg met creme fraise bestrooi deze met de helft van de ui. leg er dan op iedere plak een zalmfilet en smeer deze aan de boven kant ook in met een beetje cremefraise, strooi de rest van de ui er over en knijp over iedere zalmfilet een teentje knoflook uit naar wens 2 teentjes, nu 15 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden en genieten maar.

Zalm Op Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept