Kruidige Stoofpeertjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de peertjes in een pan, giet er de rode wijn bij. Voeg de suiker, kruidnagelen, kaneel en gembersiroop toe. Laat de peertjes op een zacht vuurtje koken tot ze zacht geworden zijn (circa 30 minuten tot een uur). Keer ze regelmatig, zodat ze aan alle kanten mooi rood kleuren. Als de peren gaar zijn, ze uit de pan nemen en het overgebleven kookvocht op hoog vuur laten inkoken tot een siroop/sap. Sap over de peertjes gieten en warm serveren.

Kruidige Stoofpeertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept