Entrecote Met Pikant Sausje.

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mango?s schillen en het vlees van de pit snijden. Probeer er ook 12 mooie schijfjes af te snijden als deco-ratie.Pureer overgebleven mango en doe dit in de pan.Voeg port,wijn,mosterd en gembersiroop toe.Laat dit op hoogvuur 10 min inkoken tot een stroperig vocht. Af laten koelen.Entrecotes inwrijven met peper in circa 7 min. aan beide zijden rose bakken.Leg ze in aluminiumfolie verpakt terzijde en laat ze 5 min. rusten.Verwarm vier borden voor.Verwarm het ingedikte sausje en klop er in klontjes de koude roomboter door, zodat er een gebonden saus ontstaat. Niet meer laten koken.Snijd de entrecote in schijfjes en verdeel ze over de borden. Saus erover gieten.Garneren met de mangoreepjes en de peterselie.

Entrecote Met Pikant Sausje. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept