Oosterse Kippenbouillon Met Oesterzwammen

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon met de vissaus of de sherry, het serehpoeder en het gemberpoeder aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. Laat de reepjes oesterzwam 1 tot 2 minuten meekoken. Proef of er nog zout en/of peper bij moet en serveer de soep in kleine (Chinese) soepkommen. Bestrooi met koriander of peterselie

Oosterse Kippenbouillon Met Oesterzwammen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept