Carpaccio Van Oesterzwam Met Knoflookroomkaas

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De spiegel van een bord eerst inwrijven met een doorgesneden en gekneusd teentje knoflook en dan besmeren met de roomkaas. Oesterzwammen op het bord leggen, besprenkelen met 2 eetl. olie en 5 min. in de oven zetten. Intussen de pijnboompitten goudgeel roosteren in een droge koekepan. Bord uit de oven halen, oesterzwammen besprenkelen met citroensap en de rest van de olie, en bestrooien met basilicum, pijnboompitten, geraspte kaas, zout en peper.

Carpaccio Van Oesterzwam Met Knoflookroomkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte bietjes met knoflookroomkaas
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept