De bloem in en kom doen met 1/4 ltr heet weter zolang kneden to het deeg goed samenhangt. Van het deeg een rol vormen en die vervolgens in ? 40 even grote stukken snijden. De rol hierbij bij het snijden telkens iets draaien zodat de stukken mooi rond blijven. de deegstukjes op een zuinig met bloem bestoven werkvlak leggen.Met de hand tot cirkels plat drukken. Het oppervlak met olie bestrijken. Een 2e stuk erboven op leggen. Met een deegroller dan voorzichtig tot een ronde plak met een doorsnede van ? 15 cm uitrollen.Op deze wijze alle pannekoeken vormen,. Op een laag tot matig vuur een pan verwarmen met olie invetten. Hierin de pannekoeken achter elkaar op een matig vuur ? 1-2 min. bakken tot ze iets bruin zijn. Bij het eten de twee lagen weer uit elkaar trekken en met de binnenkant naar boven op het bord leggen. Bij het eten van pekingeend de vulling op deze kant leggen.