Peachroll With Icecream

8
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden C. Pijnboompitten in droge koekepan lichtbruin roosteren. Amandelspijs verkruimelen. Met likeur, stukjes perzik en appel en pijnboompitten mengen. Boter smelten en met kaneel mengen. Plakjes filodeeg uitspreiden. Dun met kaneelboter bestrijken en perzik-appelmengsel erover verdelen. Plakjes oprollen en (met naad naar onder) op bakblik leggen. In midden van oven strudels 15-20 minuten bakken. Elke strudel in 2 of 3 delen snijden. Over bordjes verdelen, bestrooien met poedersuiker. 2 kleine bolletjes ijs ernaast scheppen. Idee: of maak dit taartje met peer en/of alleen appel. Lekker met een glaasje perzik-of appellikeur.

Peachroll With Icecream is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerse Ice-Cream Soda
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept