Tijgerscampi's Me Kerrie

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten in een braadpan en doe er de fijngesnipperde sjalot bij.Na 1 min doet u de champignonsen de look bij en de in kleine blokjes gesneden paprika.Laat ong 5 min zachtjes stoven(niet laten kleuren).Kruid met peper en zout. Haal de groenten uit de pan en bak er de scampis in ( ong 2 min aan elke zijde)Kruid met een kl dille,kerrie peper en zout. Neem de pan van het vuur en giet er de Cognac bij en flambeer(weg van de dampkap) Doe de groentenmengeling terug in de pan en laat nog eens goed doorwarmen.Voeg de room toe en laat nog eens goed doorkoken tot de saus licht gebonden is.Dien op met stokbrood

Tijgerscampi's Me Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Tijgerscampi Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Tomato Vispan
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenbrochettes Met Komkommersaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenbrochettes Met Komkommersaus
0-10 min -
Bekijk recept