Fazantenfilet Met Groene Kool En Eendenlever

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de groene-koolbladeren kort in kokend water, spoel ze onder koud water, laat uitlekken en dep ze droog. Snij de fazantenfilets in de lengte bijna doormidden en leg ze open. Leg er een beetje sjalottensnippers, een groene-koolblad, een plakje parmaham en een plakje eendenlever op. Kruid naar smaak met peper en zout. Rol de filets op, omwikkel ze met met parmaham en bind op met keukengaren of crepinette. Bak ze aan in hete boter en leg ze in een ovenschotel. Zet ze 15 min in een oven van 180?c. Laat de gevogeltefond inkoken met de sherry. roer er de room door en laat er de eendenlever in smelten. Schik de filets op een bedje van groene kool. Lepel er wat van de saus rond en serveer meteen.

Fazantenfilet Met Groene Kool En Eendenlever is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Bord met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met eendenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade folle
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Filet van fazant à la forestière
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantenfilet met donkere Leffe
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantenfilet met witloof en gandaham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In De Oven Bereide Fazantenfilet Met Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept