Jachtschotel

3
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer bloem, zout, peper en paprikapoeder door elkaar in een kom en wentel het vlees erdoor. --- Verhit boter en braad het vlees bruin. --- Voeg de gesnipperde ui en de stukjes appel toe en bak even mee. --- Voeg de kruiden, de verkruimelde bouillontablet, wijn en 1 dl heet water toe. Breng aan de kook en laat met deksel op de pan 1 1/2 uur zachtjes stoven. --- Maak terwijl het vlees stooft de aardappelpuree --- Roer de groenten door het vlees en het geheel nog 15 minuten stoven of tot het vlees zacht is. voeg naar smaak peper en zout toe. --- Schep het vlees groenten mengsel met een schuimspaan in een vuurvasteschotel --- Verwijder het laurierblad, de jeneverbessen en de kruidnagels --- Roer de chremefraiche door het vocht en breng aan de kook. Laat nog 15 minuten inkoken --- Schenk het vocht over het vlees --- spuit in toeven de aardappelpuree op het vlees en strooi er de kaas over --- Als het gerecht nog warm is volstaat het om de schotel gedurende 20 minuten in de oven te plaatsen, anders ca. 40 minuten

Jachtschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met gehakt
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met wortelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met gehakt
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met wortelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept