Roer bloem, zout, peper en paprikapoeder door elkaar in een kom en wentel het vlees erdoor. --- Verhit boter en braad het vlees bruin. --- Voeg de gesnipperde ui en de stukjes appel toe en bak even mee. --- Voeg de kruiden, de verkruimelde bouillontablet, wijn en 1 dl heet water toe. Breng aan de kook en laat met deksel op de pan 1 1/2 uur zachtjes stoven. --- Maak terwijl het vlees stooft de aardappelpuree --- Roer de groenten door het vlees en het geheel nog 15 minuten stoven of tot het vlees zacht is. voeg naar smaak peper en zout toe. --- Schep het vlees groenten mengsel met een schuimspaan in een vuurvasteschotel --- Verwijder het laurierblad, de jeneverbessen en de kruidnagels --- Roer de chremefraiche door het vocht en breng aan de kook. Laat nog 15 minuten inkoken --- Schenk het vocht over het vlees --- spuit in toeven de aardappelpuree op het vlees en strooi er de kaas over --- Als het gerecht nog warm is volstaat het om de schotel gedurende 20 minuten in de oven te plaatsen, anders ca. 40 minuten