Varkenshaasje Gevuld Met Brie En Ananas In Een Jasje

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Laat de ananas uitlekken en snijd deze in kleine stukjes, snijd de varkenshaas in de lengte doormidden. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper. Vul de varkenshaas met de brie en de ananas en wat tijm. Rol het bladerdeeg met de deegroller nog wat uit en rol dit om de varkenshaas heen. Plak de randen vast met het geklopte ei en strijk nog wat eimengsel over het bladerdeeg. Leg de varkenshaas in de voorverwarmde oven en bak deze in ca. 20/25 minuten gaar (rose) .

Varkenshaasje Gevuld Met Brie En Ananas In Een Jasje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Kip in krokant jasje
30 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien in een jasje van brickdeeg
20 min
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept