Hertenbiefstuk Met Bosbessensaus

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Snipper de ui en voeg de massa, samen met tijm, verkruimeld laurierblad, bladselderij en gekneusde peperkorrels bij de wildbouillon en de wijn. *Breng alles aan de kook en laat het dan zachtjes doorkoken tot er door het indampen niet veel meer dan 3 decl. is overgebleven. Zeef het vocht. *Breng het gezeefde vocht opnieuw aan de kook.Roer de compote en de likeur erdoor. Proef de saus en voeg naar eigen smaak eventueel nog wat zout en/of peper toe. *Dep de biefstukken droog en smelt de boter goed warm in de pan, bak de biefstukjes in 5a6 min. rondom bruin.

Hertenbiefstuk Met Bosbessensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad met bosbessen, appel en noten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met bosbessensaus
30 min-
Bekijk recept
Zalm met bosbessen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept