Zoek
Paddestoelenragout Met Harde Broodjes
8
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gramkleine champignons
250 gram oesterzwammen
3 sjalotjes
1 takje peterselie
50 gram boter of margarine
40 gram gezeefdebloem
2 dl kippenbouillon(van tablet)
? dl droge witte wijn
2 eetlepels koffieroom
citroensap
8 harde broodjes Hulpmiddelen Champignonborsteltje
mes
braadpan of koekenpan
schaal Hulpmiddelen - Champignonborsteltje
mes
braadpan of koekenpan
schaal Voorbereiding Maak de paddestoelen schoon. Snijd de oersterzwammen in reepjes van 1 cm. Pel de sjalotjes en hak ze fijn. Verhit de boter in een pan en bak de sjalotjes en de champignons al omscheppend even aan. Roer de bloem door het champignon-sjalotmengsel. Giet de helft van de bouillon bij de champignons en verhit dit al omscheppend. Voeg de rest van de bouillon en de wijn toe en breng het op een laag vuur aan de kook. Schep de oesterzwammen en de koffieroom door de ragout en breng deze op smaak met wat peper
zout en citroensap. Laat de ragout afkoelen. Zet de ragout tot gebruik in de koelkast. Bereidingswijze Verwarm de ragout langzaam al roerend op een heel laag vuur. Schep de ragout in een schaal en garneer met een paar toefjes peterselie. Serveertips Geef er harde broodjes bij.
Bevat p.p. ca.: 860kj/205kcal.
eiwit 7 gram
vet 7 gram
koolhydraten 28
Bereiding
Verwarm de ragout langzaam al roerend op een heel laag vuur. Schep de ragout in een schaal en garneer met een paar toefjes peterselie.
Paddestoelenragout Met Harde Broodjes is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Real American hamburger
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept