Kalkoen Met Champignonvulling

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de plakjes champignon in een kom met de blokjes ontbijtspek, de gehakte walnoten en wat zout en peper. Vul met dit mengsel de buikholte van de kalkoen. Naai de opening van de kalkoen dicht met keukengaren. Laat de kalkoen ca. 24 uur in de koelkast rusten. Leg de gevulde kalkoen op een rooster in een braadslede en bak hem ca. 2,5 uur tot hij gaar en mooi bruin is. Bedruip de kalkoen tijdens het bakken regelmatig met het afgedropen braadvocht. Snijdt het vlees van de botten af, leg dit op een schaal en omring het met de champignonvulling. Serveer het gerecht daarna onmiddellijk.

Kalkoen Met Champignonvulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rog met champignonvulling
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Met Champignonvulling
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met champignonvulling
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept