Timbaaltje Van Gerookte Zalm

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg in de kopjes een of twee plakken zalm, zodat de binnenkant van het kopje bekleed is. Pureer de avocado samen met het limoensap in een keukenmachine en maak op smaak met zout en peper. Meng de garnalen en de pijnboompitten door het avocadomengsel en verdeel het over de vier kopjes. Druk de puree aan en vouw de zalm erover. Zet tot gebruik in de koelkast. Snij de komkommer in dunne plakjes. Leg in het midden van de borden het timbaaltje en leg daar omheen de plakjes komkommer. Besprenkel met de dressing en garneer met pijnboompitjes en evt. sprietjes bieslook.

Timbaaltje Van Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Tomaat-ricottatimbaaltjes
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische stoofschotel met cacao
2 uur-
Bekijk recept
Quinoa met gegrilde courgettes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtimbaaltje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept