Varkenshaasje Met Kersen

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met zout en peper,bak het rondom bruin met de deksel op de pan in 20 min zachtjes braden,Schaal voorverwarmen. Kersen uit laten lekken en vocht bewaren.Maak de maizena met de room aan.Leg het vlees op de verwarmde schaal. Aan braadboter toevoegen kersensap, gemberpoeder,kruidnagelpoeder,cognac,en maraquin.Goed roerend de maizena met room toevoegen blijven roeren tot hrt sausje gebonden is. Voeg de kersen toe en laat het 2 min mee verwarmen.

Varkenshaasje Met Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept