Roergebakken Rundvlees

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Meng hierna de ingredienten voor de marinade goed door elkaar en giet dit mengsel over de biefstukreepjes. Laat een en ander afgedekt met plasticfolie in de koelkast 30 minuten goed op elkaar inwerken. Meng nu de maizena met de bouillon, sherry en de bruine suiker en zet dit mengsel apart. Verhit vervolgens twee eetlepels olie in de wok en voeg de biefstukreepjes met zo weinig mogelijk marinade toe en roerbak deze reepjes op een hoog vuur tot het vlees krokant is. Giet de resterende marinade erbij en schep het geheel in een aparte kom. verhit nu de overige olie op een matig vuur en roerbak hierin de selderij in 2 tot 3 minuten. Giet het maizenamengsel erbij en breng het geheel aan de kook. Voeg de vleesreepjes en de saus erbij en voeg tevens de ananas toe. Breng een en ander aan de kook.

Roergebakken Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept