Runderribeye Met Kruiden

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden. Verhit de boter in een ruime koekenpan of braadslede en braad het vlees aan beide zijden op hoog vuur bruin. Schep het vlees met de braadboter in de ovenschaal en braad het (afhankelijk van de gewenste gaarheid) in het midden van de oven in ca. 40 min. rose. Voeg na ca. 15 min. braadtijd de uitjes en knoflook toe: verdeel ze om het vlees. Voeg na ca. 30 min. de wijn en de tomaatjes toe. Schep de tomaatjes door de uitjes en schep wat van het vocht over het vlees. Braad het vlees vervolgens nog ca. 10 min. Bestrooi het vlees wanneerhet de juiste gaarheid heeft bereikt met grofgemalen peper en zout en laat het ca. 10 min. rusten alvorens het aan te snijden.

Runderribeye Met Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Runderribeye
20-30 min -
Bekijk recept
Rundergebraad Met Een Knapperig Kruidenlaagje In Bladerdeeg
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept