STAP 1 vlees met peper en zout bestrooien en met cognac bestrijken even dichtschroeien in de pan. Af laten koelen. STAP 2 ui fruiten, champignon in hele fijne blokjes snijden. Erbij bakken tot het vocht is verdampt. Laten afkoelen en met peper en zout bestrooien. De pate met het champignonmengsel mengen. STAP 3 Rol een blaadje bladerdeeg een beetje uit. Smeer de bovenkant van het vlees in met pate plus en leg hem omgekeerd op het deeg. Smeer nu de rest van het vlees in. STAP 4 oven voorverwarmen op 200 graden. Snijd de hoeken uit de deeg snijden anders is de deeglaag te dik. Naden goed aandrukken. Met de dichtgevouwe kant op de bakplaat met bakpapier leggen.In smeren met ei. 10 minuten bakken tot de deeg bruin is. STAP 5 De saus: ui met champignonschijfjes bakken, 2 el bloem er door mengen. 1 minuut mee bakken. Kruimel de vleesboillon erin. En laat 1 dl rode wijn 10 minuten zachtjes meekoken.