Kalfsoester Met Romige Wijnsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 borden voorverwarmen. Vlees inwrijven met zout en peper. Iedere kalfsoester halveren tot 2 hoge stukjes vlees. Saus verwarmen. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten. Vlees in 5 minuten rondom bruin en rose bakken. Vlees op 4 borden leggen. Beetje saus ernaast schenken. Garneren met druiven. Rest van saus overdoen in sauskom en apart erbij geven.

Kalfsoester Met Romige Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept