Lamsham Met Warme Kersen

1
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de sla zeer fijn, leg een bergje midden op een groot bord, verdeel de lamsham zodanig dat de sla geheel bedekt is (dakpansgewijs). leg nu heel voorzichtig het bakje van loempiadeeg op de lamsham en druk het voorzichtig wat aan zodat het goed blijft liggen, maar zodanig dat de lamsham niet teveel in elkaar wordt gedrukt. schep nu voorzichtig de lauwwarme kersen in het bakje. giet voorzichtig een klein beetje sap met een paar kersen langs de rand van het bord. eet smakelijk !!!

Lamsham Met Warme Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Mini-wraps met lamsham
20 min -
Bekijk recept
Aardappelsalade met lamsham en lentegroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met lamsham en meikaas
0 min
Bekijk recept
Salade met lamsham
0 min
Bekijk recept