Uienfocaccia

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het deeg na het kneden uit de vorm en leg het op een met bloem bestoven oppervlak. Sla het voorzichtig door en maak het iets platter. Strooi de salie en de rode uit erover en kneed ze voorzichtig door het deeg. Maak eenb al van het deeg en rol deze tot een cirkel van ca. 25-28 cm. Leg deze in het geprepareerde blik. Bedek het deeg met ingevet cellofaan en laat het op een warme plaats 20 minuten rijzen. Verwarm de oven intussen voor op 200 graden. Verwijder het cellofaan en druk met uw vingertoppen in het deeg om diepe kuilen in het oppervlak te maken. Bedek het deeg en laat het nog 10-15 minuten rijzen. Besprenkel het deeg met olijfolie en bestrooi het met ui, salie(blaadjes), zout, zwarte peper. Bak het in 20-25 minuten goudbruin.

Uienfocaccia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker