Omelet Siberienne

0
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de cake in plakken,leg ongeveer een derde gedeelte hiervan naast elkaar op een platte vuurvaste schaal en sprenkel er wat met water vermengde rum overheen,Sla de eiwitten heel stijf en voeg langzamerhand de suiker toe.Verdeel nu snel het roomijs over de cake en strooi er gehakte hazelnoten op. Bedek de bovenkant en de zijkanten met de rest van de cake zo dat het ijs helemaal bedekt is en sprenkel er weer rum overheen . Strijk een gedeelte van de eiwitschuim gelijkmatig over de boven en zijkanten van de cake uit en bespuit hem met de rest van de eiwitschuim. Zet de schotel ca 5 min bovenin een op 275 gr voorverwarmde oven of onder de grill 3 min.totdat het eiwit gaar is en goudbruin. Doe de rest van de onverdunde rum in een juslepel maak deze boven een gasvlam warm en steek de rum aan en giet het er overheen en breng het brandend binnen

Omelet Siberienne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Siberienne
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Siberienne
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Omelet Siberienne
20-30 min -
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept