Aardbeienbavarois

5
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pan met aardbeiensap(aardbeien in blik laten zitten)en suiker warm laten worden(goed roeren)tot koken aan toe.dan haal je meteen de pan van het vuur af en doe je de uitgeknepen gelatineblaadjes erbij weer goed roeren totdat ze opgelost zijn. eiwit kloppen tot het stijf is en dan in de pan erbij doen roer met pollepel voorzichtig om.(door het hete sap zijn de eiwitten verwarmd waardoor ze ongevaarlijk zijn)dan de slagroom kloppen zonder suiker en die doe je er ook bij weer voorzichtig omroeren zodat het luchtig blijft.giet het over in een mooie schaal,dan laat je het buiten de ijskast licht opstijven daarna doe je de aardbeien erbij.voorzichtig erin laten vallen dan zet je de schaal in de koelkast voor zeker 2 uur.je kan wat aardbeien over houden voor versiering.DENK ERAAN DAT JE EEN NIET TE KLEINE PAN NEEMT I.V.M.HET TOEVOEGEN VAN EIWITTEN EN SLAGROOM.

Aardbeienbavarois is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

PH De perfecte keuken - Aardbeienbavarois met
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Biscuit met aardbeienbavarois
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienbavarois
20-30 min -
Bekijk recept
Appeltjes op bladerdeeg met fruitbavarois
0 min
Bekijk recept

PH De perfecte keuken - Aardbeienbavarois met
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Biscuit met aardbeienbavarois
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienbavarois
20-30 min -
Bekijk recept
Appeltjes op bladerdeeg met fruitbavarois
0 min
Bekijk recept