Bloemen Als Finishing Touch

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

KLop in een kom het eiwit met een vork tot het schuimig is. Beschilder er elk bloemblaadje apart mee. Bestrooi de bloem blaadje voor blaadje met basterdsuiker. Leg de gesuikerde bloemen op keukenpapier en laat ze op een draadrooster drogen tot ze kurkdroog en knapperig zijn. Als u de bloemen niet meteen nodig hebt kunt u ze luchtdicht afgesloten nog een dag bewaren.

Bloemen Als Finishing Touch is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met muntthee, lamskotelet en groene groentjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Stroganoff met Moroccan touch en ras el hanoutfriet
45 min-
Bekijk recept
Thaïse curry met jonge groentjes en tofu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Profiteroletaart
2 uur-
Bekijk recept