Tijgergarnalen In Pernodsaus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit in een braadketel de ui glazig. Voeg de gemarineerde garnalen toe en bak ze tot ze roze en gaar zijn Voeg de slagroom en de tomatenketchup toe en verwarm dit. Voeg indien nodig nog pernod,peper of zout naar smaak toe.Dan het geheel binden met maizena-de dikte bepaad u zelf. LET OP!!Laat de garnalen in 5 - 1o minuten tegen de kook aan gaar worden,niet langer anders worden ze taai.

Tijgergarnalen In Pernodsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi’s in pernodsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Kipfilet Met Pernodsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in Pernodsaus
0 min
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept