Kastanje-ijs Met Frambozensaus

6
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de frambozen met de creme de cassis. Voeg eventueel wat sap toe. Schep ijsbolletjes op bordjes of in coupes. Giet de saus over het ijs. Garneer het dessert met takjes munt of citroenmelisse.

Kastanje-ijs Met Frambozensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjelekkernij
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pureetorentje met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept