Fruitspiesjes Met Kruidkoek En Rum-rozijnenijs

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de bananen in plakjes van 1 cm dik. Verdeel de koek in blokjes. Giet de ananas af. Rijg aan stokjes (2 per persoon) afwissenlend banaan, kruidkoek, ananas en kersen. Dit kan van tevoren. Verwarm de boter en bak de stokjes hierin tot ze er lichtgeroosterd uitzien. Haal ze eruit en houd ze warm. Voeg bruine basterdsuiker, rum en honing bij het bakvet en kook dit al roerend in tot een vloeibare siroop. Leg de stokjes op 4 borden en sprenkel de siroop erover.

Fruitspiesjes Met Kruidkoek En Rum-rozijnenijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde ananas
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenijs Met Macadamia's
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rum-rozijnenijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenijs met honing en walnoten
0 min
Bekijk recept

Zomerse fruitspiesjes
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocosandwich met roomkaasmousse
1 uur-
Bekijk recept
Fruitspiesjes met chocoladesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitspiesjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept