Hazenrugfilets Met Rode Wijnsaus En Mosterdpuree

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter .Leg de hazenrugfilets als het schuim van de boter wegtrekt i de pan en bak ze aan elke kant 3-4 min. . Bestrooi ze met peper en zout .Serveer het gerecht op de borden . Leg op ieder bord een bergje mosterdpuree. Verdeel daarover de in mooie plakjes gesneden hazennrug en schep de saus erbij .Lekker met spruitjes ,rode kool of gebakken appeltjes.

Hazenrugfilets Met Rode Wijnsaus En Mosterdpuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomandijvie met ham en mosterdpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met ham, kaas en mosterdpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdpuree met braadworsten en tuinerwten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met noten-rozijnenrijst en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept