Hazebout Met Gembersaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef het vocht, bewaar deze, en dep de hazebouten droog met keukenpapier. Leg de haas op het spek in een braadslede en plaats deze in een voorverwarmde oven van 200gr (hete lucht oven 175gr) gedurende 10 min. Voeg daarna het vocht toe en bedruip hiermee de haas regelmatig. Braad het geheel 80 min. Neem de haas uit de slede en houd ze warm. Voeg de gehakte gember, de room en de stroop toe en verwarm dit al roerende.

Hazebout Met Gembersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hazebout In Bier Gestoofd
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Hazebout met rozenbottelsaus
0 min
Bekijk recept
Hazerug (De Saus Ervoor)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Haasfilet in een korstje van bospaddestoelen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept