GEBRADEN KALKOEN MET CITROEN

8
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Leg de Kalkoenborst op het metalen rooster op het draaiplateau.* Meng citroensap ,olie ,Worcestershire sauce ,citroenrasp ,zout ,peper en knoflook in een maatkan.* Besmeer de kalkoenborst ruim met het citroenmengsel.* Steek een vleesthermometer in het midden van het dikste deel van de kalkoenborst.* Kook met CONVECTION(hetelucht) gedurende 30 tot 35 minuten op 160 graden.* Besmeer het vlees opnieuw met een deel van het resterende citroenmengsel.* Kook met CONVECTION(hetelucht) gedurende 30 tot 35 minuten op 160 graden of totdat de vleesthermometer 80 graden aangeeft.* Besmeer het vlees met het restje citroenmengsel en laat het 10 minuten rusten.

GEBRADEN KALKOEN MET CITROEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept