* Doe de helft van de bloem met de gist in een mengkom en zet dit weg voor later gebruik.* Doe de melk ,2 eetlepels suiker ,het bakvet en zout in de kleine glazen kom.* Verwarm dit gedurende 1 1/2 tot 2 minuten op 100% magnetronvermogen.* Giet het verwarmde melkmengsel bij de bloem en mix het met de mixer en deeghaken gedurende 3 minuten tot een deeg.* Doe er dan geleidelijk de rest van de bloem bij en meng het met de deeghaken tot een stevig deeg.* Kneed het deeg op een met bloem bestoven werkvlak gedurende ongeveer 5 minuten tot een glad en elastisch deeg.* Leg het deeg in de beboterde mengkom en keer het zodat ook de bovenkant beboterd word.* DEK HET DEEG AF.* Laat het deeg op een warme plaats in ongeveer 1 uur rijzen tot het dubbele volume.* Kneed hierna het deeg even stevig door en rol er een rechthoek van 50x23 cm van.* Besmeer de deegplak met het water.* Bestrooi de plak met 75 g suiker en 2 theelepels Kaneel* Rol de plak vanaf de smalle kant stevig op tot een brood.* Leg het brood met de naad naar beneden in de ingevette glazen broodvorm.* Dek het deeg af en laat het op een warme plaats in ongeveer 1 uur rijzen tot het dubbele volume.* Verwijder de afdekking van het deeg en plaats het brood in de oven.* Zorg dat het deeg niet tegen het bovenste verwarmingselement komt.* Bak het brood met CONVECTION(hete lucht) gedurende 18 tot 20 minuten bij 220 graden.* Laat het brood vervolgens gedurende 5 1/2 tot 6 1/2 minuut garen op 100% magnetronvermogen.* Haal het brood daarna uit de oven en laat het afkoelen op een rooster.