Dauphine Van Boerenkool

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

AARDAPPELLEN KOKEN TOT PUREE EN DROOG STOMEN ONDERTUSSEN SPEK UITBAKKEN EN SOEZENBESLAG MAKEN HET UITLEK WATER VAN DE BOERENKOOL AFMETEN EN MET DE BOTER KOKEN VANHET VUUR DE BLOEM ERBIJ EN MET SPATEL MENGEN TERUG OP VUUR GAREN TOT ER EEN VET LAAGJE UITKOMT(2A3 MIN.) IETS AFKOELEN EN EIEREN EEN VOOREEN DOORMENGEN AARDAPPEL, BESLAG, BOERENKOOL EN SPEK MENGEN EN OP SMAAK BRENGEN MET IJSKNIJPER OF TWEE LEPELS IN FRITUUR VAN 160/170 GRADEN (ALS HET UITBAKT ZIT ER TE VEEL VOCHT IN HET BESLAG (AARDAPPELS NIET GOED DROOG OF BOERENKOOL TE NAT) KAN ER DAN EVT. EXTRA SOEZENBESLAG BIJDOEN

Dauphine Van Boerenkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pommes dauphine (aardappelbolletjes)
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pommes dauphine
30 min
Bekijk recept
Pommes Dauphine
Bekijk recept
Dauphine Aardappelen
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept