Eendenborst Met Mandarijncompote

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Met scherp mes voorzichtig vetlaag van eendenborstfilets wegsnijden. Vlees met 1 eetlepel olie bestrijken en bestrooien met zout, peper en vijfkruidenpoeder. Grillpan verhitten. Vlees 2-3 minuten per kant grillen, tot vlees rondom bruin maar vanbinnen nog rose is. Eendenborstfilets even laten rusten op snijplank en dan in dunne plakjes snijden. Vlees over vier borden verdelen en wat mandarijncompote erop scheppen. Rest van compote in sauskom erbij geven.

Eendenborst Met Mandarijncompote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met mandarijncompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met mandarijncompote
0 min
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept