Zweedse Gevulde Eieren

0
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mise-en-place en bereiding: halveer de eieren in de lengte, verwijder de dooiers en prak ze fijn. Spoel de eiwitten uit en laat ze omgekeerd op een doek drogen. Klop de slagroom lobbig en breng die op smaak met mierikswortel en peper en zout. Roer vervolgens de helft van de dooiers erdoor tot een gladde spuitbare massa. Vermeng de mayonnaise met de zure room en de overige dooiers tot een gladde massa. Breng het mengsel op smaak met tuinkruiden. Vul de eihelften met de vullingen en garneer ze naar keuze met ansjovisfiletjes, zalm, paling, kaviaar, surimi en tuinkruidentakjes.
Voorbereiding
stijd ca 30 minuten.

Zweedse Gevulde Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept