Konijnenbout Met Cranberry Compote

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de bouten in olijfolie rondom bruin en voeg water toe.Voeg vervolgens de sjalotten, cranberrycompote, kruidnagels, jeneverbessen en laurierblaadjes toe. Stoof dit geheel ongeveer 1 uur op laag vuur. Voeg daarna de kruidenbitter en het gekruimelde roggebrood toe.

Konijnenbout Met Cranberry Compote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met worteljus
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept