Schuimige Courgettesoep Met Bieslook En Toast

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Ontkorst het brood en bak het op de bakplaat in de oven aan beide kanten goudbruin. Snijd de sneetjes horizontaal doormidden. Zet de sneetjes nog 10 minuten in de oven tot ze omkrullen. Neem ze uit de oven en laat ze iets afkoelen. Verwarm intussen de soep. Verwarm de melk met roomkaas en 2 eetlepels bieslook. Klop de warme melk met de melkklopper schuimig. Verdeel de soep over 4 hittebestendige glazen kommen. Schep de melkschuim voorzichtig met behulp van een eetlepel op de soep en strooi de rest van de bieslook erover. Zet de kommen op en bordje, leg de toast ernaast en serveer direct.

Schuimige Courgettesoep Met Bieslook En Toast is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept