GEVULDE SINAASAPPEL MET IJS EN ADVOCAAT

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Het roomijs ongeveer een ? uur laten ontdooien* Ondertussen de sinaasappels overdwars halveren.* Met grapefruitmesje vruchtvlees verwijderen of met de bolle kant van een lepel losmaken.* Van het vruchtvlees de velletjes verwijderen.* Hierna in stukjes snijden.* In de sinaasappelrand met kartelschaar een kartelrand knippen.(kan eventueel ook een kartelrand uitsnijden)* Sinaasappelstukjes en de advocaat door het roomijs heen roeren.* Hierna 4 uur in laten vriezen.* Over de sinaasappelhelften verdelen en garneren met een scheutje advocaat en daarop de paaschocolade-eitjes.

GEVULDE SINAASAPPEL MET IJS EN ADVOCAAT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaatkoffie op z'n hipst
- 10 min-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept