Crepes Met Zalm

6
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bloem en ei meet mixer mengen en beetje bij beetje slagroom en melk toevoegen. Zouten. 30 minuten laten rusten. Beetje boter in pan doen (26 cm doorsnee) laten smelten helft van beslag toeveogen en hier een dunne crepe van bakken. Uit pan nemen, op huishoudfolie leggen. Van restantbeslag nog een crepe bakken. De zalm gelijkmatig over crepes verdelen, randen niet bedekken. Creme fraiche en, mierikswortel, zout en peper mengen, over zalm verdelen. Crepes oprollen, in folie wikkelen, in koelkast zetten. Crepes ongeveer 3 uur voor opdienen in vriezer leggen. Na 2 uur eruithalen, folie verwijderen, uiteinden van rolletjes mooi glad afsnijden. In 9 stukken (per rol) snijden. Steeds 3 stukken op 1 bord leggen. Komkommer wassen, droogdeppen, maar niet schillen. In dunne plakjes snijden. Van citroensap, zout, peper en suiker en olie een mrinade maken. Crepe met komkommer garneren. Marinade erover sprenkelen. Met dille decoreren. Kaviaar over crepes verdelen.

Crepes Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Crêpes Suzette met peren-cranberrycompote
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Simba's Crepes Suzette
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Crepes Suzette
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Crepes Provencaal
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept