Bloem en ei meet mixer mengen en beetje bij beetje slagroom en melk toevoegen. Zouten. 30 minuten laten rusten. Beetje boter in pan doen (26 cm doorsnee) laten smelten helft van beslag toeveogen en hier een dunne crepe van bakken. Uit pan nemen, op huishoudfolie leggen. Van restantbeslag nog een crepe bakken. De zalm gelijkmatig over crepes verdelen, randen niet bedekken. Creme fraiche en, mierikswortel, zout en peper mengen, over zalm verdelen. Crepes oprollen, in folie wikkelen, in koelkast zetten. Crepes ongeveer 3 uur voor opdienen in vriezer leggen. Na 2 uur eruithalen, folie verwijderen, uiteinden van rolletjes mooi glad afsnijden. In 9 stukken (per rol) snijden. Steeds 3 stukken op 1 bord leggen. Komkommer wassen, droogdeppen, maar niet schillen. In dunne plakjes snijden. Van citroensap, zout, peper en suiker en olie een mrinade maken. Crepe met komkommer garneren. Marinade erover sprenkelen. Met dille decoreren. Kaviaar over crepes verdelen.